Vi tilbyder

Service

På serviceområdet indgår vi på de enkelte markeder altid kun aftaler med lokale servicepartnere, der er specialister på hvidevareområdet.

Logistik

Alle varer transporteres frem til kunden på sikreste og mest økonomiske måde, enten pr. bil eller pr. skib, alt afhængig af, hvor leverandøren og kunden befinder sig.

Kvalitetskontrol

Scandomestic arbejder kun med internationale anerkendte leverandører. I Fjernøsten arbejder vi med faste lokale agenter, som påser, at containerne læsses med den aftalte vare i den aftalte kvalitet.

Produktudvikling

En del af vores eksistensberettigelse ligger i evnen til at finde nye varer hos eksisterende eller nye leverandører. Området har derfor høj fokus, og vi bruger mange ressourser på området i tæt kontakt med vores leverandører og med vores lokale samarbejdspartnere.

Sourcing

Scandomestic bliver ofte bedt om at source helt specielle varer til bestemte kunder, en opgave som vi udfører i tæt samarbejde med vores kontakter.

Finansiering

Vi tilbyder at yde finanselle serviceydelser, der muliggør en problemfri opstart af samarbejdet med Scandomestic.

Lager

Til kunder, der ikke ønsker at købe hele containere, holder Scandomestic et omfattende lager, mere end 80 varenumre, således at mindre og mellemstore kunder kan betjenes hurtigt og effektivt.

Importfortoldning

Alle vores importerede varer leveres hos kunden inklusive importfortoldning, der varierer i henhold til oprindelsesland og varetype.