Downloads af fotos og fil specifikation til dekoration

Du har mulighed for at downloade et foto af alle vores produkter.

Du finde dem under hvert produkt.

Der er links til henholdsvis et lavt opløseligt (JPG-fil, RGB-farver) foto og et højt opløseligt (JPG-fil, CMYK-farver) foto.

Alt afhængig af hvilken platform samt browser du arbejde på, kan fotoet vises forskelligt.

Alle fotos har en klippesti, som kan slåes til eller fra ved hjælp af Adobe Photoshop, så muligheden for at fritlægge er til stede.

MAC, Safari eller Firefox

Du skal blot klikke på linkene, hvorefter fotoet vil vises i browseren og derefter kan trækkes over i den mappe du har valgt som arkiv.

PC, Microsoft Explore

Viser det lavt opløseligt foto fint, men ved det højt opløselige foto er du nødt til at højre klikke på linket og vælge "gem til disk" ellers vises et rødt kryds.

Fil specifikationer til brug af dekoration

Færdig PDF-fil
Skala 1:1 på mål
Min. 100 dpi
Incl. skæremærker og 5 mm overlap til beskræring.

Designskema med mål, findes ligeledes under hvert produkt